ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ

Το κατάστημα Όλβιον στη Λαμία, μπορεί να δώσει τις πιο πρωτότυπες και απίθανες λύσεις για τη διακόσμηση και το στολισμό της δεξίωσης αλλά και της εκκλησίας, την ημέρα της βάπτισης. Εσείς επιλέγετε οτιδήποτε ταιριάζει στο χαρακτήρα και το γούστο σας. Εμείς αναλαμβάνουμε να κάνουμε πραγματικότητα το όνειρό σας.

Όλα σχεδιάζονται και οργανώνονται έτσι ώστε παρέα να κερδίζουμε το τέλειο αποτέλεσμα.


ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Παρέα με τους συνεργάτες μας επιλέγετε τις λαμπάδες, τα καλάθια, τις κορδέλες και τα μπαλόνια που θα πλαισιώνουν τη διακόσμηση της εκκλησίας. Δώστε πινελιές με χρώματα ή επιλέξτε πιο απλές συνθέσεις. Οποιοδήποτε και αν είναι το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, εμείς μπορούμε να δώσουμε λύσεις σε όλους σας τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες, έτσι ώστε όλα να είναι τέλεια την μεγάλη ημέρα!


ΣΤΟΛΙΣΜΟΣ ΔΕΞΙΩΣΗΣ

Ακόμα και μετά την εκκλησία, όλα πρέπει να μοιάζουν οργανωμένα και μελετημένα. Δίνουμε με αυτό τον τρόπο τη πρέπουσα προσοχή στο ζήτημα της βάπτισης. Χαρίστε όνομα στο αγγελούδι σας, αλλά και φωτογραφίες που θα μείνουν για μια ζωή. Κερδίστε τα βλέμματα με συνθέσεις που παραπέμπουν στην αθωότητα ενός παιδιού και στη σημασία της στιγμής.

Θα μας βρείτε...
------------------------------------------------------------
ΓΑΜΟΣ & ΒΑΠΤΙΣΗ
Όλβιον
Παλαιολόγου Κωνσταντίνου 4, Λαμία,
Τ.Κ. 35100, τηλ.: 22310 36002
E-mail: teamolvion@gmail.com
              info@gamos-lamia.gr

Δευτ. & Τετ.:
09:00 - 14:00
Τρ., Πέμ., Παρ.: 09:00 - 14:00 & 17:00 - 21:00
Σάββατο: 08:00 - 14:00


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη